Натуральний домашній майонез. В рази смачніший ніж магазинний

Пропонуємо приготувати майонез в домашніх умовах. Він буде набагато кориснішим, ніж магазинний. Не матиме шкідливих хімічних домішок та набагато смачніший. Після приготування майонезу вдома, ви більше ніколи не куплятимете його в супермаркетах. Це займе досить короткий проміжок часу, а результат вас дуже здивує.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Вам знадобиться:

  • Олія рафінована – 150 мл.;
  • Яйце куряче – 1 шт.;
  • Гірчиця міцна – 1 чайна ложка;
  • Сіль – ¼ чайної ложки;
  • Цукор – 1 чайна ложка;
  • Лимонний сік або оцет – 1 чайна ложка:
  • Перець – за смаком.

Як зробити:

  1. Візьміть стакан від блендера. Насадка металева, стандартна.
  2. У стакан покладіть яйце, гірчицю, сіль, цукор, лимонний сік.
  3. Опустіть блендер у стакан та збивайте не піднімаючи 30 секунд.
  4. Через 30 секунд поступово додавайте олію та збивайте ще 1 хвилину.
  5. Консистенція залежить від олії, чим більше олії, тим він густіший.
  6. Термін зберігання домашнього майонезу – чотири дні в холодильній камері.

Смачного!