Категорії
Поради

Як правильно приготувати натуральну домашню нутеллу

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування смачної, натуральної, домашньої нутелли. Яку ви можеет приготувати власними руками.

Домашня нутелла готується дуже просто. Всі інгредієнти в ній натуральні, і тому її можна давати дітям. Прекрасний десерт до чаю. Дуже смакує на бутербродах з горішками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Необхідні інгредієнти:

• молоко – один стакан;

• какао порошок – дві столові ложки;

• цукор- один стакан;

• борошно пшеничне – півтори столових ложки;

• грецькі горіхи (очищені і подрібнені) – три столових ложки;

• масло – одна столова ложка.

Процес приготування

1. Для початку приготуйте каструльку, в якій будете варити домашню нутеллу.

2. Налити в неї молоко і додати масло.

3. Все закип’ятити. В окрему миску всипати какао порошок, цукор і борошно.

4. Все перемішати до однорідності.

5. Невеликими порціями всипати суху суміш в каструльку з молоком, безперервно помішуючи.

6. Коли суміш закінчиться, перемішати все і довести до кипіння.

7. Потім варити на повільному вогні приблизно десять хвилин.

8. Зняти каструльку з вогню і охолодити при кімнатній температурі.

9. Потім додати подрібнені грецькі горіхи, перемішати і відправити в холодильник для застигання.

Все смачна нутелла готова, можете подавати її до столу до чаю.

Смачного!

Дякуємо за увагу!