Ароматні та смачні сосиски в тісті по-домашньому. Покроковий рецепт приготування.
Пропонуємо приготувати страву, для тих, хто полюбляє швидкий перекус або у кого часто виникає проблема, що можна з’їсти в дорозі. Дуже смачна, м’яка та ароматна сосиска в тісті. Скуштувавши цю смачну булочку з сосискою ви на довгий час позбудетесь відчуття голоду.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Інгредієнти:
- Молоко – 125 мл.;
- Вода питна – 125 мл.;
- Дріжджі – 25 гр.;
- Сіль кухонна – 5 гр.;
- Цукор – 2 чайні ложки;
- Олія рафінована – 30 мл.;
- Яйце куряче – 2 шт.;
- Борошно пшеничне – 500 гр.;
- Сосиски на ваш смак – 10-12 шт.;
- Кунжут або насіння льону – для прикраси.
Спосіб приготування:
Візьміть невелику місткість, налийте молоко, воду, додайте дріжджі, цукор та просіяне борошно – 5 столових ложок. Все ретельно перемішайте та залишіть опару на пів години.
Через 30 хвилин додайте 1 яйце, сіль, рафіновану олію та поступово додайте борошно.
Замісіть тісто й залишіть відпочивати на 60 хвилин, накривши рушником.
Розділіть тісто навпіл. Розкатайте тонким пластом та наріжте тоненькими смужками шириною 3 см.
Зніміть обгортку із сосисок, якщо це необхідно та обгорніть смужкою тіста.
Збийте яйце для змащування.
На деко устелене пергаментом викладіть сосиски в тісті, змастіть яйцем та прикрасите кунжутом або насінням льону, за бажанням.
Випікати до утворення золотавої скоринки при температурі 180 градусів.