Залили банани тістом і ставимо в духовку: десерт до чаю готовий за лічені хвилини

Дивовижно смачний десерт до чаю готується буквально за лічені хвилини – залишається тільки поставити в духовку і почекати випічки.

Заливаємо банани тістом і готово!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

На 300 грамів борошна візьмемо стільки ж цукру, додамо 50 грамів какао, 1/3 чайної ложки солі, чайну ложку ванільного цукру і соди. Крім того, нам знадобиться ще 4 яйця, 300 мілілітрів молока, 50 мілілітрів рослинної олії, 4 банана, трохи вершкового масла, яблучного оцту і кокосової стружки.

Тісто замішуємо з додаванням какао, щоб воно вийшло рідким і шоколадним.

Розбиваємо в ту ж миску яйця, кладемо масло і швидко збиваємо звичайним віночком – до потрібної консистенції тісто доходить практично миттєво.

Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, ріжемо банани на досить великі шматки і встановлюємо їх вертикально. Слідом заливаємо до верху нашим шоколадним тістом.

Залишилося тільки поставити в духовку, а вся робота вже закінчена.

Випікаємо при 180 градусах приблизно одну годину. Перед подачею можна посипати готовий десерт кокосовою стружкою, так буде ще смачніше.