Курячі стегна з картоплею в духовці. Нереальна смакота на вечерю

Родзинка цього рецепту – в соусі, який додає м’ясу соковитості і пікантності.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

стегна курячі – 5 шт;

картопля – 1 кг;

цибуля – 2 шт;

часник – 1 головка;

майонез – 200 г;

приправи для м’яса – 1 ст.л;

каррі – 1 ч.л;

сіль і перець за смаком.

Процес приготування

Картоплю ріжемо шматочками, цибулю – півкільцями.

Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом, спеціями, каррі та іншими приправами на ваш смак.

М’ясо присолюємо і більшу частину соусу додаємо в стегна, добре вимішуємо.

Решта соус додаємо до картоплі і цибулі і також добре перемішуємо.

У форму викладаємо спочатку картоплю з цибулею, на неї – стегна.

Духовку розігріваємо до 190 градусів і запікаємо страву 1 годину.