Надзвичайно смачна курочка в медовому маринаді

Ви не зможете встояти, почувши аромат курочки! Завдяки маринаду, м’ясо буде просто танути в роті, залишаючи після себе дивовижний солодкуватий присмак.

Страва підійде, як для сімейної вечері, так і святкового столу. Ваші гості прийдуть в дикий захват від чудової курочки і будуть випрошувати рецепт. Готується все дуже просто і швидко. Так що сміливо приступайте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами intermarium.news

Ви не зможете встояти, почувши аромат курочки! Завдяки маринаду, м’ясо буде просто танути в роті, залишаючи після себе дивовижний солодкуватий присмак.

Страва підійде, як для сімейної вечері, так і святкового столу. Ваші гості прийдуть в дикий захват від чудової курочки і будуть випрошувати рецепт. Готується все дуже просто і швидко. Так що сміливо приступайте!

Візьміть наступні інгредієнти:

– Курячі стегна шість-сім штук

– Сіль половину ч. л. (Можна більше або менше, це залежить від вашого смаку)

– Паприка одна ч. л .

– Мелений перець половину ч. л .

– Мед одна ст. л .

– Соєвий соус дві ст. л .

– Часник три зубчики

– Борошно 80 г

Переходимо до приготування чудової курочки в медовому маринаді:

1. У борошно всипаємо паприку, розмішуємо і обкачуємо в суміш всі стегенця.

2. Викладаємо на деко, який перед цим потрібно змастити олією.

3. Окремо змішуємо соєвий соус з медом, видавлюємо часник і виливаємо цю суміш на стегна. Закриваємо фольгою м’ясо.

4. Духовку включаємо для розігріву на 200 ° і поміщаємо курочку на пів години.

5. Через 30 хвилин прибираємо фольгу і повертаємо стегенця в духовку ще на 15 хвилин.

Візьміть наступні інгредієнти:

– Курячі стегна шість-сім штук

– Сіль половину ч. л. (Можна більше або менше, це залежить від вашого смаку)

– Паприка одна ч. л .

– Мелений перець половину ч. л .

– Мед одна ст. л .

– Соєвий соус дві ст. л .

– Часник три зубчики

– Борошно 80 г

Переходимо до приготування чудової курочки в медовому маринаді:

1. У борошно всипаємо паприку, розмішуємо і обкачуємо в суміш всі стегенця.

2. Викладаємо на деко, який перед цим потрібно змастити олією.

3. Окремо змішуємо соєвий соус з медом, видавлюємо часник і виливаємо цю суміш на стегна. Закриваємо фольгою м’ясо.

4. Духовку включаємо для розігріву на 200 ° і поміщаємо курочку на пів години.

5. Через 30 хвилин прибираємо фольгу і повертаємо стегенця в духовку ще на 15 хвилин.

Не вдається скопіювати.