ПОВІТРЯНІ БУЛОЧКИ З ЯБЛУКАМИ І КОРИЦЕЮ. АРОМАТ НА ВЕСЬ БУДИНОК!

Рецепт смачних повітряних булочок, приготуйте вже сьогодні і насолоджуйтеся цим незабутнім смаком!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Trsarial

Для тіста вам знадобляться такі продукти:

  • Одне куряче яйце;
  • Три ст. л. цукру;
  • один стакан молока (200 мл);
  • 8 г живих дріжджів або 4 г сухих;
  • 200 г масла вершкового;
  • 3,5 склянки борошна;
  • ванілін;
  • дрібка солі.

Для начинки вам знадобляться такі продукти:

  • 700-800 г яблучок;
  • Три ст. л. цукру;
  • Половинка лимона;
  • Кориця.

Переходимо до процесу приготування найсмачніших яблучних булочок:

У глибокому посуді змішайте тепле молоко з цукром і дріжджами. Нехай опара постоїть приблизно 10 хвилин.
Після цього добавте одне яйце, додайте ванілін за смаком, всипте невеликими порціями борошно і вимісіть тісто.

Під час вимішування додайте дрібку солі і м’яке вершкове масло. Вимішуйте і підсипайте потроху борошно, що залишилося. В результаті у вас повинно вийти м’яке і не липким тісто.

Тісто покладіть в миску і залиште на 60 хвилин для вистоювання, прикривши плівкою. За цей час воно має збільшитися вдвічі.

В цей час займіться начинкою. Яблучка ретельно помийте, зріжте шкірку і виріжте серцевину. Поріжте фрукти на невеликі кубики.

Яблука перекладіть на сковорідку, посипте цукром, видавіть на них сік з половинки лимона, перемішайте і тушкуйте приблизно 20 хвилин, поки не випарується повністю рідина. Присипте корицею, перемішайте і нехай остигає.

Тісто розділіть на однакові шматки, і скачайте в кульки.

алиште їх на 15 хвилин для вистоювання, прикривши плівкою.

Стіл присипте борошном і сформуйте з кульки пиріжок, в середину якого покладіть яблучну начинку.

У деко покладіть пекарський папір і на нього викладайте сформовані вироби. Дайте їм ще 15-20 хвилин для вистоювання.

Збийте яйце і змастіть ним булочки. За бажанням можете присипати кунжутом, цукром, маком.

Помістіть вироби в духовку приблизно на 15 хвилин.

Випікайте при 180 °.

Подавайте охолодженими.