Причащали з однієї ложечки: у Дніпрі біля храму вирили траншею (фото)

Заступник мера Дніпра іронічно і не тільки відреагував на порушення карантинних обмежень священнослужителями.

У Дніпрі біля одного з храмів, розташованих на вулиці Михайла Аверьяновича Панікахи, де минулої неділі в порушенні ухвали міської ради причащали з однієї ложки близько 300 місцевих жителів, вирили траншею.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами УНІАН

Про це у себе на сторінці в Facebook написав заступник мера Дніпра Михайло Лисенко. «Дивні діла твої, Господи!… Один із служителів культу (не плутати з священнослужителями) мабуть відповідно до статуту або штатним розкладом МП, прийняв рішення про проведення масового заходу у порушенні ухвали міської ради. У цьому заході, що відбулися в неділю, дійство полягало в наступному: служитель культу, при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх, наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і лагідних мирян. Однією і тією ж ложкою, з однієї і тієї ж бадді. 300 осіб», – написав він. При цьому заступник мера Дніпра нагадав про поширення інфекції і іронічно зазначив, що на нього «зійшов дух».

Траншею біля храму огородили / facebook Mykhailo Lysenko

«Так, технічний дух водоканалу. Дух повідомив мені, що, швидше за все, вздовж цього храму, на глибині півтора метра, замироточила труба діаметром 150 міліметрів. 

З благих намірів і мотивів праведних, я прийняв рішення розкопати цю трубу щоб відокремити зерна від плевел. Істинно кажу Вам, довелося вирити траншею вздовж в’їзду і входів в даний заклад. І тут почали відбуватися справи абсолютно незрозумілі, якщо не сказати більше – бісівські!

У виритої траншеї, був виявлений снаряд часів другої світової війни! Уявляєте?!» – зазначив він. За його словами, на цей час ця траншея огороджена: «Працює ДСНС. Будемо уважно обстежити всю територію, можливо навіть до другого пришестя Христа». При цьому чиновник закликав представників всіх конфесій утриматися від проведення масових заходів на період карантину.