Простіше простого! Готуємо домашні іриски всього із 4-х інгредієнтів, які є у кожному домі

Коли, якщо не на карантині, вчитися готувати нові десерти? Торти, тістечка, кекси або пироги ви вже точно пробували. А ми пропонуємо вам приготувати домашні цукерки зі сметани і цукру. Виявляється, це настільки просто і швидко, що можна регулярно балувати себе і близьких.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Затишок

Домашні цукерки можна готувати разом з дітьми. Їм точно сподобається робити такі солодощі, яке вони потім наминають за обидві щоки. Інгредієнти знадобляться найпростіші. А якщо зробити десерт ввечері, то вже з ранку можна подавати цукерки до чаю.

Інгредієнти:

  • Сметана 350 г
  • Цукор 500 г
  • Вершкове масло 60 г
  • Грецькі горіхи за смаком

Приготування:

1. Змішайте в сотейнику цукор і сметану, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Після цього зменшіть вогонь і варіть ще 30 хвилин, періодично помішуючи. Суміш повинна загуснути і стати темніше.

2. Додайте вершкове масло і обсмажені горіхи, перемішайте.

3. Застеліть форму пергаментом і викладіть туди приготовану масу. Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім відправте форму в холодильник на пару годин.

4. Застиглі цукерки наріжте маленькими кубиками.

Для приготування домашніх цукерок своїми руками краще вибирати сметану 20% -ї жирності. А ось з начинкою можна експериментувати. Спробуйте різні види горіхів, сухофрукти або навіть шматочки мармеладу. Такі солодощі нікого не залишить байдужим!