Рецепт домашнього квасу, який виходить смачніший за бочковий

Рецепт приготування дуже смачного квасу, який ідеально підходить у спеку. Такий квас дуже схожий до бочкового, за смаком важко відрізнити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Територія порад

Необхіні інгредієнти для приготування квасу:

  • 5 літрів холодної води;
  • 2 столових ложки цикорію (звичайного, без всяких добавок смакових);
  • чайну ложку лимонної кислоти;
  • 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти 400 гр).

Приготування:

Все з’єднюємо, і ставимо на вогонь щоб закипіло.

Як закипить, відключаємо і нехай стоїть охолоджується до градусів 30-ти.

Засипаємо пів 11-ти грамової пачки сухих дріжджів.

Залишаємо на години 3-4, щоб з’явилася піна (якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч в теплому місці).

Як побачили, що з’явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.

Освіжуючий напій готовий!