Рецепт найсмачніших коржиків з кукурудзяного борошна

Рецептів цієї страви безліч, але всі вони схожі один одному, і варіантів поїдання коржів теж чимало.

Їх можна подавати на стіл в якості заміни пшеничного хліба, загортати в них різні начинки, а також використовувати в якості перекусу і т. д. При всьому при цьому готуються кукурудзяні коржі дуже легко і швидко, але завжди виходять дуже смачними і незмінно апетитними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Рецепт коржів з кукурудзяної муки на сковороді.

Інгредієнти:

  • кукурудзяного борошна грубого помолу 2 склянки
  • кип’яченої води 1 склянка
  • розпушувача (або соди) щіпка
  • солі щіпка

Традиційні пісні коржі є дуже корисним і смачним блюдом, яке іноді випікають в духовці, але частіше просто обсмажують на сковороді.

Готуються примітивно – а в оригінальному стародавньому рецепті немає навіть розпушувача, — так що зробити їх може абсолютно кожен чоловік.

Потрібно тільки взяти і змішати борошно з водою, сіллю і содою, і замісити тісто.

А потім руками формувати з тіста, яке вийде вологим, коржі і викладати їх на розігріту суху сковороду.

Смажаться коржі під кришкою до підрум’янення з двох сторін і подаються на стіл гарячими, особливо смачно їсти їх з сиром (наприклад, сулугуні або бринзою).

Смачного!