Рецепт улюбленого плавленого сирка «Янтар» в домашніх умовах за 15 хвилин

Цей сир Янтар дуже просто приготувати власними силами і виходить набагато дешевше, ніж купувати в магазині. Тим більше домашній «Янтар» виходить в мільйон разів смачніше, ніж магазинний. Ваші рідні будуть в захваті від домашньої закуски!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Щоб приготувати плавлений сирок необхідні такі інгредієнти:

1 куряче яйце;

500 г сиру (найжирнішого, а краще домашнього);

1 ч. л. соди;

100 г вершкового масла;

пів ч. л. солі.

Приступаємо до приготування всіма плавленого сирка «Янтар»

Відразу викладаємо сир в каструлю і додаємо яйце, розм’якшене вершкове масло і всипаємо соду. Збиваємо масу за допомогою блендера до консистенції крему.

Розміщуємо каструлю на мінімальний вогонь (можна приготувати на паровій бані). Весь час мішаємо сир, поки готуємо. Сир повинен стати густим і тягучим, тоді він готовий.

Сир перекладаємо в зручну ємність і прибираємо в холодильник для застигання.

Не вдається скопіювати.