Собака не може перестати плакати, коли бачить свою господиню після трьох місяців розлуки…

Дівчина на ім’я Ханна Форейкер – рядовий солдат американської армії в місті Клівленд. Вперше за весь час її служби, Ханну відправили на навчання далеко від дому – в Оклахому.

Вона була відсутня 3 місяці, і весь цей час разом з батьками, вдома її чекала стара собака Бадді.

Поки Ханни не було вдома, поведінка золотистого ретривера Бадді сильно змінилася. У неї артрит, а так само вона погано чує, через що їй було складно підніматися і спускатися по сходах. Годинні прогулянки змінилися недовгим перебуванням на свіжому повітрі.

Коли дівчина повернулася додому, і Бадді побачила її, вона була вражена. Вона лягла поруч з коханою господинею і поклала голову на її коліна, обіймаючи лапою. Здавалося, що вона готова розцілувати її від радості.

Як потім розповіла Ханна, за той час, поки вона знаходилася вдома, собака стала веселою і активною. Вона стала грати і навіть могла станцювати веселий танець. Бадді вже 13 років, і дівчина дуже боїться, що одного разу її не стане, і вона більше ніколи не побачить свою улюбленицю.

Подивіться зворушливе відео їх зустрічі після 3 трьох місяців розлуки. Якщо сподобався цей ролик, обов’язково поділіться ним зі своїми друзями!