Швидко і смачно: домашнє цукрове печиво на кефірі

Пропонуємо до вашої уваги рецепт найпростішого, але дуже смачного, солодкого печева до чаю яке просто тане в роті.

Таке печення ви можете приготувати власними руками у себе вдома. Отож приступимо до приготування.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

• кефір – 150 мл;

• е – 1 шт;

• цукор – 2 ст.л;

• олія рослинна – 70 мл;

• борошно – 320 г;

• розпушувач – 1 ч.л;

• кориця на смак.

Процес приготування

Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо.

Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.

Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво

Деко застеляємо пергаментом.

Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин.

Готово! Можна приступати до поїдання цієї неймовірної смакоти. Печиво довго залишається свіжим і смачним. Всім смачного!

Дякуємо за увагу!