Цвібакові Кубики, незабутній смак

Цвібакові Кубики

У нас на Прикарпатті на кекс, бісквіт кажуть цвібак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ira Mirai

Цвібак(ідеально завжди виходить,без розрихлювача!):

  • 4 яйця (окремо збиті білки і жовтки)
  • 4 стол ложки цукру(2- з білками збиваємо,2- з жовтками)
  • 4 стол ложки борошна(дуже повні з гіркою)

Цвібак випікаємо в прямокутній формі,розрізаємо на кубики(холодний) 175/30хв+-

Ганаш:(ледь довести все до кипіння)

  • 50 гр води
  • 4 стол ложки какао
  • 4 стол ложки цукру
  • 150 гр масла

Кубик обмокуємо в холодний ганаш і мелені горіхи/кокосова стружка