Домашня натуральна халва з трьох інгредієнтів і без борошна. Збережіть рецепт, щоб не загубити!

Привіт друзі! Ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті автор ділиться рецептом приготування смачної халви.

Вона виходить дуже смачна, натуральна. Готується дуже легко і всього з трьох інгредієнтів. Рецепт вже перевірений мною не раз. Я думаю після приготування ви перестанете купувати халву, а будете готувати самі вдома.

Нам знадобиться:

  • – Очищені насіння – 400 гр
  • – Білок одного яйця
  • – Цукор – 200 гр
  • – Вода – 70 мл

Як приготувати:

Для початку підсмажую насіння на сухій сковорідці кілька хвилин. Далі насіння необхідно подрібнити до однорідної маси. У цьому мене виручає блендер.

Краще це звичайно робити в блендері з чашею. Занурювальним блендером буде не дуже зручно, так як ніж забивається.

Потім беру сотейник і висипаю 200 грам цукру і заливаю воду так, щоб вода покрила цукор. Це десь 70 мл води. І варю приблизно 3-5 хвилин. В цей час білок одного яйця починаю збивати в міксері і тоненькою струменем вливаю цукровий сироп, не припиняючи збивати. Не перебийте, і не доведіть до устоюваних піків. Консистенція повинна вийти текуча.

Далі збитий білок з цукровим сиропом додаю в подрібнене насіння, перемішую з допомогою лопатки. Потім на харчову плівку викладаю халву, надаю форму і відправляю на 2 години в холодильник.

Наша халва готова! Спробуйте приготувати, вона виходить дуже смачна, ароматна і найголовніше домашня а тому й натуральна!