Найсмачніше сало. Раджу взяти на замітку цей простий і доступний рецепт

Складові:

Повідомляє www.hreblya.pp.ua

– сало

– вода – 1 літр

– кухонна сіль – 1 стакан

– лавровий лист – 3-4 штуки

– перець горошком – за смаком

– ріпчаста цибуля – 1 штука

– часник – 3-4 зубчики

– чорний мелений перець.

Як приготувати смачне сало:

Складаємо сало в каструлю, а потім робимо розсіл.

Розсіл: на 1 літр води висипаємо 1 склянку солі.

Додаємо 3-4 листочка лаврушки, перчик горошком і одну цибулину (я її очищаю).

Розсіл закип’ятити і через хвилинку заливаємо сало гарячим розсолом.

Ставимо прес (під 3-х літрову банку з водою).

Нехай сало стоїть в теплі 3-4 дня.

Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим.

Кладемо на зберігання в морозилку.

Смачно, і за вуха не відтягнеш.

Смачного!

Що ви про це думаєте?

Не вдається скопіювати.