Після того як ви дізнаєтесь цей рецепт, завжди будете маринувати скумбрії тільки так!

Ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті ми вам розповімо рецепт маринування скумбрії.

Зовсім скоро Новий рік. Багато господинь вже замислюються про новорічні страви. Хочеться, щоб все було не тільки красиво, але і дуже смачно.

Який новорічний стіл без маринованої рибки? Пропоную вам рецепт шалено смачною і ароматною маринованої скумбрії. Подібної смачної рибки вам просто не знайти в магазині.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2-3 шт .;
  • Велика цибулина;
  • Вода близько 300 мл;
  • Гвоздика 8 шт .;
  • Перець горошком 9-10 шт .;
  • Перець духмяний мелений за смаком;
  • Коріандр щіпка;
  • Сіль 2, 5 чайної ложки;
  • Цукор чайна ложка;
  • Масло рослинне 3 ст. л .;
  • Оцет яблучний 3 ст. л .;
  • Лавровий лист 3 шт.

Приступаємо до приготування

Скумбрію очищаємо. Видаляємо плавники, відрізаємо голову, і ріжемо на невеликі шматочки.

Воду необхідно закип’ятити, додати в неї всі необхідні інгредієнти: сіль, цукор, приправи, перці горошком і мелений, рослинне масло. Кип’ятити все разом буквально пару хвилин на повільному вогні.

В кінці кип’ятіння додаємо оцет і лавровий лист. Охолоджуємо до кімнатної температури. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Рибу складаємо в підходящу ємність так, щоб вона не спливала. Туди ж додаємо нарізану півкільцями цибулю. Злегка перемішати.

Заливаємо скумбрію остиглим маринадом. Накриваємо кришкою, і залишаємо в прохолодному місці на дві доби.

Готово! Виходить шалено смачна і ароматна рибка до святкового столу.

Смачного!