Дуже простий і смачний рецепт шоколадного торта без випічки

До його створення можна підключити чоловіків і навіть дітей. Оформіть його збірку як гру – і процес піде набагато швидше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Краще всього для цього торта використовувати печиво типу Ювілейного. Головне, щоб воно не було надто тонким або товстим.

Вам знадобиться:

  • 500 мл вершків жирністю не менше 30% ;
  • 500 гр. молочного шоколаду;
  • 500 гр. печива;
  • 30 гр. коньяку

Для початку приготуйте шоколадний ганаш:

1. Доведіть до кипіння вершки і відразу ж зніміть їх з вогню.

2. Гарячими вершками залийте молочний шоколад. Дайте йому розтанути.

3. Потім все перемішайте до отримання однорідної маси.

4. Додайте до шоколаду і вершків трохи коньяку для аромату. Знову все перемішайте.

Далі просто поломайте 500 гр печива на досить великі шматочки і змішайте його з ганашем, перелийте масу в застелену харчовою плівкою форму і поставте на 4 години в холодильник. Ганаш повинен повністю застигнути.

Сподіваємося, вам сподобається цей торт з насиченим шоколадним смаком!