Курка маринована у смачному соусі. Ця страва чудово підійде як на святковий стіл так і на звичайний обід

Ця страва чудово підійде як на святковий стіл так і на звичайний обід. Курка виходить надзвичайно смачна і ніжна з рум’яною скоринкою. Обов’язково спробуйте цей рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

інгредієнти:

  • Мед – 3 столові ложки;
  • 1 кг стегенець;
  • Олія – ​​2 столові ложки;
  • Соєвий соус – 2 столові ложки
  • Гірчиця зернения – 1 столова ложка;
  • Чорний перець за смаком;
  • Гірчиця звичайна – 1 столова ложка.

Спосіб приготування:

Стегенця курячі гарненько промиваємо, витираємо паперовим рушником. Обов’язково потрібно зняти шкіру. Після цього складаємо їх в форму для готування або на деко.

Готуємо маринад. Змішуємо всі інгредієнти і заливаємо стегенця отриманою сумішшю.

Закриваємо фольгою і залишаємо маринуватися 1,5-2 години.

Далі ставимо наше м’ясо в духовку розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Далі необхідно зняти фольгу і залишити стегенця готуватися ще на 30 хвилин.

Страва виходить надзвичайно смачною і ніжною.

Смачного!