Неймовірно смачна страва з цвітної капусти. Дуже ситна, соковита та ніжна. Ви готуватимете її щодня

Цю цвітну капусту дуже обожнюють мої діти та чоловік. Вона така смачна та ніжна, а завдяки часничку – трішки пікантна та оригінальна. Дуже рекомендую Вам приготувати цю страву, вона обов’язково сподобається Вам.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Складові:

  • 1 філе курки;
  • 500 гр цвітної капусти;
  • 1 цибулина;
  • 200 г сметани;
  • 70 г сиру;
  • Кілька зубчиків часнику;
  • Сіль, зелень та перець на ваш смак;

Приготування:

Спочатку потрібно розділити капусту на невеличкі суцвіття.

Куряче філе помити і порізати на шматочки невеликого розміру. Цибулину нарізати тоненькими кільцями.

Налити трішки олії в сковорідку, нагріти і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Потім додати кусочки філе, перемішати і обсмажити кілька хвилин.

Потім додати капусту, посолити, поперчити, приправити і перемішати.

Тепер потрібно додати сметану, ще раз перемішати, закрити сковорідку кришкою, вогонь зменшити і тушкувати 20 хвилин.

Потім видавити часник, дрібненько посікти зелень і теж відправити у сковорідку. Туди ж всипати тертий сир і протушкувати ще декілька хвилин.

Ця страва відмінно поєднується з вареною молодою картопелькою, рисом і овочевими салатами.

Це неймовірно смачно та корисно! Готується швидко! А якщо ви не любите смаженого, то цю страву можна запекти в духовці!

Смачного!

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне, з вільних джерел.