Рецепт помідорів з гірчицею. За смаком, як з бочки!

Такі помідори можна засолити в будь-якої ємності: банці, пластиковому відрі, пляшці і будь-який іншій тарі. У помідорів буде виражений, сильний і бочковий смак, який сподобається всім без винятку!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти, які потрібні:

  • 2500 г помідорів;
  • Дві стол. ложки гірчичного порошку;
  • Дві стол. ложки солі;
  • Чотири стол. ложки цукру;
  • 2000-2500 мл води холодного стану.

Починаємо заготовляти

У воду всипте всі сухі інгредієнти і розмішуйте поки все не розчиниться.

Візьміть пластикову пляшку об’ємом шість літрів, відріжте верх і складіть помідорчики.

Вилийте розсіл в помідори так, щоб він їх повністю покрив.

Зверху поставте тарілку і на неї легкий вантаж. Поставте в тепло на сім днів.

Після можете пробувати і дивуватися прекрасному смаку!