Ситні та смачні курячі котлети за простим рецептом. Родині сподобаються.

Курячі котлети за цим рецептом божественно смачні. Вони зроблять будь-який гарнір неймовірною вечерею. Готувати їх дуже просто та не потребує зусиль й багато часу.

Родина буде вражена від цієї ароматної та ситної страви.

Повідмоляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com

Складові:

  • Фарш курячий 1 кг.;
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.;
  • Яйце куряче 2 шт.;
  • Борошно кукурудзяне 2 ст. л.;
  • Борошно пшеничне 5 ст. л.;
  • Вершкове масло 200 гр.;
  • Сік лимону 2 ст. л.;
  • Сир твердий 100 гр.;
  • Рослинна олія 300 мл.;
  • Розпушувач для тіста 1 дрібка;
  • Паприка 0,5 ч. л.;
  • Куркума 0,5 ч. л.;
  • Сушений часник 0,5 ч. л.;
  • Кріп 1 пуч.;
  • Сіль 1,5 ч. л.;
  • Перець чорний 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. До фаршу додайте подрібнену блендером цибулю, сіль пів чайної ложки, перець та ретельно перемішайте.
  2. Поріжте масло шматочками впоперек загального шматка та покладіть в морозильну камеру.
  3. Натріть на дрібній тертці сир та пошинкуйте кріп.
  4. В мисці з’єднайте яйця, лимонний сік, сіль, паприку, сухий часник, куркуму та добре перемішайте.
  5. Додайте до яєчної суміші кукурудзяне борошно, дві ложки пшеничного борошна, розпушувач, 50 мл води та перемішайте.
  6. На харчову плівку покладіть кульку фаршу та розімніть її в млинець.
  7. Шматок масла вмочіть в кріп та сир й покладіть на фарш.
  8. Сформуйте ковбаску, запаніруйте в борошні, потім занурте в кляр та покладіть в розігріту олію на пательню.
  9. Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки.

Приємного апетиту!