Тремо на тертці 3 яблука і вичавлюємо в них лимон. Залишилося просто залити тістом і через 40 хвилин пиріг готовий

Зазвичай випічка пирогів і інших десертів займає майже цілий вечір. Основний час йде на заміс і розставання тіста. Рецепт знаменитого пирога з 3 яблук і 2 яєць простіше і набагато швидше: фактично, ми просто дрібно нарізаємо яблука, залляємо їх рідким тестом і буде майже готове.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

З інгредієнтів нам знадобиться 2 яйця, 80 грамів цукру, 80 мілілітрів соняшникової олії, 150 мілілітрів молока, 150 грамів борошна, 16 грамів розпушувача, 1 лимон, мед і трохи мигдалю.

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо ванілін, цукор і сіль, збиваємо вінчиком. Потім додаємо молоко, соняшникову олію, вводимо борошно і замішуємо рідке тісто.

Тепер в окрему миску тонкими смужками нарізаємо яблука і видавлюємо на них половину лимона. Потім перекладаємо яблука до тесту, все перемішуємо.

Залишилося тільки перекласти тісто з яблуками в форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Перед самою подачею посипте пиріг подрібненим мигдалем, так буде ще смачніше.