Як замаринувати кабачки за кілька годин? Рецепт смачної закуски, яка сподобається усім

Нижче наведений рецепт смачних маринованих кабачків. Вони мають пікантний смак та тануть у роті, тому будуть бажаною закускою, яку охоче спробують усі присутні за столом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Приготування цієї страви не займе багато часу. Гастрономічне задоволення отримають усі члени вашої родини.

Інгредієнти:

  • 0,5 кілограму кабачків;
  • 5 зубків часнику;
  • 2 ст. л. меду;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 70 грамів рафінованої олії;
  • 1,5 ч. л. солі кухонної;
  • зелень;
  • мелений перець.

Як приготувати:

1) Кабачки потрібно вимити та нарізати кільцями невеликої товщини.

2) Для приготування заправки перемішуються рідкі інгредієнти, після чого до них треба додати зелень (дрібно порізану) та вичавлений часник.

3) Із кабачків прибирається зайва рідина та додається заправка.

4) Страву потрібно поставити у холодильник на 3 години для маринування.

Смачного!