ЯКЩО ЗАПІКАТИ КАРТОПЛЮ, ТО ТІЛЬКИ ТАК! ІДЕАЛЬНИЙ ЧАСНИКОВИЙ СОУС РОБИТЬ КАРТОПЕЛЬКУ НІЖНОЮ, АРОМАТНОЮ І ПІКАНТНОЮ

Це дуже смачно, спробуй!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news

Інгредієнти:

  • Картопля – 8 шт.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Рослинна олія.
  • Сіль.

Приготування:

Картоплю гарненько миємо й чистимо, робимо хрестоподібний розріз по середині і відварюємо в мундирі до напівготовності, хвилин 10.

Зливаємо воду і охолоджуємо.

Змащуємо кожну картоплину рослинним маслом і викладаємо у форму.

Запікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.

Кріп дрібно ріжемо.

Видавлюємо часник через прес і додаємо м’яке вершкове масло.

Перемішуємо кріп, часник і вершкове масло.

Картоплю дістаємо з духовки і викладаємо в середину кожної часникове масло.

Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!