Запечені брізолі в духовці. Буду готувати на Новий рік однозначно!

Звичайний набір продуктів, а виходить ну дуже смачна страва. Підійде для буднів або для святкового столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш — 500 грамів.
  • сіль та перець.
  • цибуля — 1 штука.

Для приготування млинців необхідно:

  • сметана — 2 ст. ложки.
  • яйця — 7 штук. 
  • сіль та перець.

Для приготування соусу необхідно:

  • сметана — 5 ст. ложки.
  • сіль та перець.
  • часник — 2 зубчики.

Ще треба:

  • помідори — 2 штуки.
  • сир — 150 грамів.
  • зелень.

Приготування:

  1. Чистимо цибулю, розрізаємо на куски та подрібнюємо за допомогою блендера. Потім додаємо її до фаршу.
  2. До фаршу додаємо необхідні спеції та починаємо його відбивати. Фарш накриваємо та залишаємо на деякий час в холодильнику.
  3. Збиваємо яйця разом з сіллю то утворення однорідної консистенції.
  4. Нагріваємо сковороду, змащуємо її олією та випікаємо приблизно 7 млинців.
  5. Мілко нарізаємо зелень, натираємо сир та невеличкими кубиками ріжемо помідори.
  6. Нашу форму для запікання попередньо потрібно змастити соняшниковою олією.
  7. На млинці акуратно викладаємо фарш та добре його розподіляємо тоненьким шаром.
  8. Фарш посипаємо зеленню, сиром та кладемо кубики помідорів.
  9. Млинці завертаємо у трубочки та кладемо їх у форму.
  10. Для того, щоб приготувати соус, нам потрібно змішати сметану, натертий часник та додати спеції.
  11. Поверх млинців додаємо соус та посипаємо все сиром.
  12. Запікати потрібно в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин.
  13. Таку страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!
  14. До речі, варіацій начинок є теж дуже багато: з грибами, з солоними огірочками, з шинкою.

А вам сподобався рецепт?