Категорії
Поради

Діти обожнюють цю страву і просять готувати її кожен день

Вечеря виходить не тільки смачною, але і корисною. Обсмажується курочка на оливковій олії, тому ніякої тяжкості в животі перед сном не буде. Страва дуже просто і швидко готується, що є перевагою, якщо ви готуєте після роботи. Ваша сім’я залишиться на сто відсотків ситою і задоволеною!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні інгредієнти для приготування вечері:

Півтора кг курячої грудки (філе);

Чотири зубчики часнику;

200 г сиру твердих сортів;

150 г свіжої зелені;

50 г сметани жирністю 20%;

100 г олії маслинової;

Сіль / приправи / чорний перчик на ваш смак.

Покроковий процес приготування вечері для всієї родини з курячих грудок

Спочатку помийте м’ясо і обсушіть. Потім злегка відбийте молоточком, посоліть і поперчіть на ваш розсуд.

Дрібненько наріжте зелень, перед цим помивши.

Візьміть половину сиру і натріть за допомогою терки з середнього розміру отворами.

Змішайте сир, зелень, видавіть до них часник, додайте дрібку солі і перемішайте.

Начинку викладіть на краєчок грудки і скрутіть в рулет.

У сковорідку налийте оливкову олію, підігрійте її і викладіть рулети. Смажте їх на мінімальному вогні спочатку на одній стороні, поки не утвориться золотава скоринка, а потім на іншій до такого ж стану.

Потім обмажте рулети сметаною і посипте другою половиною сиру.

Духовку ввімкніть на 180 ° для розігріву і помістіть на 15 хвилин м’ясо.