Консервований перець в томаті. Простий але дуже смачний рецепт

Якщо ви любите консервовані страв, тоді цей рецепт саме для вас. У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготування дуже смачних консервованих перців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Територія порад

Перелік необхідних інгредієнтів для приготування:

  • перець — 3 кг;
  • томатна паста — 0.5 кг;
  • рослинна олія — 1 стакан;
  • вода — 2 стакани;
  • цукор — 1 стакан;
  • сіль — 2 ст.л.;
  • 9% оцту — 1 ст.л;
  • часник — 4 зубчики.

Приготування

Порізати крупно перці вздовж на 4-6 частин у вигляді пелюсток. Складаємо в каструлю все відразу, окрім перців, перемішуємо.

Потім додаємо перці. Ставимо варитися, після закипання варимо 20 хвилин.

Перекладаємо перці в стерилізовані банки і закочуємо кришками, перевертаємо і укутуємо ковдрою до повного охолодження.

Не вдається скопіювати.