Печериці по-корейськи за 30 хвилин. Проста та смачна страва

Приготуйте вдома оригінальну холодну закуску з грибів, яку можна подати до будь-якого застілля. Готувати її дуже просто, цікаво та швидко, всього 30 хвилин. Печериці по-корейськи дуже смачна страва, яка зберігається в холодильнику на протязі тижня.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Свіжі печериці 1 кг.;

Морква 2 шт.;

Ріпчаста цибуля 2 шт.;

Часник 3 зубчики;

Столовий 9% оцет 4 ст. л.;

Цукор пісок 2 ст. л.;

Сіль морська 1 ч. л.;

Соняшникова олія 100 гр.;

Коріандр, гвоздика ½ ч. л.;

Перець горошок.

Спосіб приготування:

Печериці добре промийте під краном.

Візьміть каструлю, закип’ятіть в ній воду та покладіть туди гриби. Варіть на протязі 10 хвилин та постійно мішайте.

Печериці злийте на сито та дайте охолонути.

Якщо гриби завеликі, то розріжте їх навпіл, а маленькі маринуйте цілими.

Почистьте моркву та потріть на тертці з великими отворами або для моркви по-корейськи.

Додайте часник пропущений через часникодавку, спецій для моркви по-корейськи чи ті, що за рецептом.

Почистьте та поріжте кільцями цибулю.

Всі інгредієнти покладіть в каструлю, додайте цукор, олію, оцет та посоліть. Все ретельно перемішайте та накрийте тарілкою на яку поставте зверху вантаж.

Тримайте в холодильнику годин 8-10 для кращого просочування.

Перед подачею на стіл посипте подрібненою зеленню чи кунжутом.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.