Поживний та смачний Великодній салат. Готувати його проста та швидко.

Після довгого посту хочеться, з’їсти чогось смачного та ситного. Пропонуємо рецепт салату, який підійде до святкового столу. Готувати його швидко та містить він прості інгредієнти. Родина буде вдячна за таку неймовірно смачну страву.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Філе куряче 400 гр.;
  • Курячі яйця 3 шт.;
  • Свіжі печериці 300 гр.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Морква по-корейськи 200 гр.;
  • Свіжий огірок 1 шт.;
  • Помідори черрі;
  • Домашній майонез.

Спосіб приготування:

  1. Зваріть окремо яйця та куряче філе.
  2. Поріжте очищену цибулю на кубики та посмажте на пательні в олії до прозорості.
  3. Гриби поріжте на смужки, додайте до цибулі та смажте на великому вогні, поки з грибів не випариться волога.
  4. Покришіть яйця на кубики, огірки смужками, філе розберіть на волокна.
  5. У салатник покладіть всі приготовані продукти, додайте моркву по-корейськи, кілька ложок майонезу та гарно перемішайте

Смачного!

Не вдається скопіювати.