Апетитний салат зі свіжої моркви: роблю декілька разів на тиждень, дуже подобається

Цей салат можна приготувати нашвидкоруч. До його складу входять мінімум інгредієнтів, тому він не потребує великих затрат часу. Основним його інгредієнтом є морква. 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Цю закуску можна використовувати, як повноцінну страву, такі і як намазку для бутербродів. А ще вона моя чудовий вигляд на святковому столі. Користь від салату також неймовірна, тому спробуйте приготувати вдома.

Інгредієнти:

  • 2 великі моркви;
  • 3 курячих яйця;
  • 4 зубчики часнику (великих);
  • сир «Косичка» — за смаком;
  • майонез — для заправки.

Приготування: 

Відваріть курячі яйця, а потім залиште їх охолонути у воді. Очистьте від шкаралупи. 

Ретельно промийте моркву та очистьте. Натріть на тертці з найбільшими отворами. 

Часник пропускаємо через прес та змішуємо з морквою. Залишаємо на декілька хвилин, щоб морква пустила сік. За бажанням можете додати сіль та перець. 

Подрібнити сирні палички, сир «Косичку» або будь-який інший копчений сир.

Яйця також натерти на крупній тертці або подрібнити виделкою.

Перемішуємо всі інгредієнти з майонезом та перекладаємо в салатник. Салат готовий! 

Смачного!

Вам сподобався рецепт?

Не вдається скопіювати.