Ароматна картопля з хрусткою скоринкою — закохуються всі без винятку (Відео приготування)

Сьогодні будемо готувати ароматну, неймовірно смачну страву до вечері або обіду. Картопля виходить з хрусткою скоринкою і м’якою всередині.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

Картопля — 800 г

Сир пармезан — 15-20 г

Сіль і чорний перець — за смаком

Паприка — ½ ч. л.

Часник сушений — ½ ч. л.

Чебрець — 1 ч. л.

Базилік сушений — ½ ч. л.

Петрушка

Приготування:

Очищену картоплю нарізаємо кубиками, промиваємо в холодній воді і обсмажуємо на рослинній олії до утворення рум’яної скоринки. В кінці приготування солимо і перчимо, посипаємо спеціями. Перемішуємо.

Викладаємо у форму і посипаємо тертим сиром.

Запікаємо при 180 С протягом 5 хвилин.

Подаємо посипавши зеленню.

Подробиці приготування дивіться у відео:

Не вдається скопіювати.