Ароматне та м’яке турецьке тісто для випікання: хліба, булочок, пирогів та рулетів.

Хліб з турецького дріжджового тіста виходить дуже ароматний, м’який та неймовірно смачний. Це тісто можна використовувати й для приготування пирогів, булочок та рулетів. Особливо смачно виходить з солоними начинками. Головною складовою є мінеральна газована вода, яка насичує його повітрям та надає надзвичайної пишності.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Складові:

  • Мінеральна газована вода 200 мл.;
  • Борошно пшеничне 950 гр.;
  • Молоко 200 мл.;
  • Дріжджі пекарські сухі 7 гр.;
  • Цукор пісок 2 ст. л.;
  • Рослинна олія 200 мл.;
  • Морська сіль 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте молоко з цукром та сіллю.
  2. Додайте олію та газовану воду.
  3. Просійте борошно через сито, змішайте з дріжджами та додайте до рідкої суміші.
  4. Ретельно перемішайте та замісіть тісто, вкрийте харчовою плівкою та залиште в теплі на 1,5 години.
  5. Вимісіть тісто та залиште ще на 1 годину, вкривши плівкою.
  6. Готово! Готуйте улюблену випічку.
  7. Термін зберігання 3 доби в холодильнику.

Смачного!

Не вдається скопіювати.