Ароматні та смачні сосиски в тісті по-домашньому. Покроковий рецепт приготування.

Пропонуємо приготувати страву, для тих, хто полюбляє швидкий перекус або у кого часто виникає проблема, що можна з’їсти в дорозі. Дуже смачна, м’яка та ароматна сосиска в тісті. Скуштувавши цю смачну булочку з сосискою ви на довгий час позбудетесь відчуття голоду.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Інгредієнти:

  • Молоко – 125 мл.;
  • Вода питна – 125 мл.;
  • Дріжджі – 25 гр.;
  • Сіль кухонна – 5 гр.;
  • Цукор – 2 чайні ложки;
  • Олія рафінована – 30 мл.;
  • Яйце куряче – 2 шт.;
  • Борошно пшеничне – 500 гр.;
  • Сосиски на ваш смак – 10-12 шт.;
  • Кунжут або насіння льону – для прикраси.

Спосіб приготування:

Візьміть невелику місткість, налийте молоко, воду, додайте дріжджі, цукор та просіяне борошно – 5 столових ложок. Все ретельно перемішайте та залишіть опару на пів години.

Через 30 хвилин додайте 1 яйце, сіль, рафіновану олію та поступово додайте борошно.

Замісіть тісто й залишіть відпочивати на 60 хвилин, накривши рушником.

Розділіть тісто навпіл. Розкатайте тонким пластом та наріжте тоненькими смужками шириною 3 см.

Зніміть обгортку із сосисок, якщо це необхідно та обгорніть смужкою тіста.

Збийте яйце для змащування.

На деко устелене пергаментом викладіть сосиски в тісті, змастіть яйцем та прикрасите кунжутом або насінням льону, за бажанням.

Випікати до утворення золотавої скоринки при температурі 180 градусів.

Не вдається скопіювати.