А ви поливаєте бісквіт молоком в кінці приготування? Якщо ні – то ражду спробувати приготувати пиріг за цим чудовим рецептом. Ним поділилася зі мною тітка, яка працювала у радянські часи в дитсадочку. Виходить завжди!
Цей рецепт можна використовувати для приготування тортів, різних тістечок, а можна просто подати до чаю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Інгредієнти:
- манка – 170 г
- цукор – 100 г
- яйця – 4 шт.
- вершкове масло – 20 г
- молоко – 350 мл
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- ванілін – 1 щіпка.
Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки відправляємо в холодильник.
Жовтки збиваємо з цукром до пухкої маси.
У білки додаємо дрібку солі і збиваємо їх міксером до стійких піків.
До жовтків додаємо манку, ванілін і акуратно вмішуємо білки, додаючи їх частинами.
Форму для випічки змащуємо шматочком вершкового масла і посипаємо панірувальними сухарями.
Відправляємо в форму тісто і ставимо в духовку на температуру 175-180 градусів приблизно на 40 хвилин.
Дістаємо бісквіт, заливаємо його теплим молоком і відправляємо в духовку ще на 5-7 хв.
Даємо повністю охолонути і тільки тоді розрізаємо на коржі для торта, шматочками для тістечок або просто до чашечки ароматного чаю!
Смачного!