А ви поливаєте бісквіт молоком в кінці приготування? Якщо ні – то ражду спробувати приготувати пиріг за цим чудовим рецептом. Ним поділилася зі мною тітка, яка працювала у радянські часи в дитсадочку. Виходить завжди!

Цей рецепт можна використовувати для приготування тортів, різних тістечок, а можна просто подати до чаю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Інгредієнти:

  • манка – 170 г
  • цукор – 100 г
  • яйця – 4 шт.
  • вершкове масло – 20 г
  • молоко – 350 мл
  • панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • ванілін – 1 щіпка.

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків. Білки відправляємо в холодильник.

Жовтки збиваємо з цукром до пухкої маси.

У білки додаємо дрібку солі і збиваємо їх міксером до стійких піків.

До жовтків додаємо манку, ванілін і акуратно вмішуємо білки, додаючи їх частинами.

Форму для випічки змащуємо шматочком вершкового масла і посипаємо панірувальними сухарями.

Відправляємо в форму тісто і ставимо в духовку на температуру 175-180 градусів приблизно на 40 хвилин.

Дістаємо бісквіт, заливаємо його теплим молоком і відправляємо в духовку ще на 5-7 хв.

Даємо повністю охолонути і тільки тоді розрізаємо на коржі для торта, шматочками для тістечок або просто до чашечки ароматного чаю!

Смачного!

Не вдається скопіювати.