Бабця завжди готувала ці пиріжки – хвилинки на нашу велику родину. Мінімум інгредієнтів і часу. зате яка ж смакота
Бабця завжди готувала ці пиріжки – хвилинки на нашу велику родину. Мінімум інгредієнтів і часу. зате яка ж смакота.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Інгредієнти:
- борошно – 2 склянки;
- вершкове масло – 200 грам;
- яйця – 1 штука;
- дріжджі пресовані – 50 грам;
- вода -100 грам;
- сіль;
- сода – 1 чайна ложка.
Приготування:
Дріжджі розчиняємо у теплій воді.
Окремо змішуємо інші інгредієнти: до борошна додаємо соду, сіль потім масло або маргарин, вводимо яйце і потроху додаємо розведені дріжджі.
Замісити тісто і відразу починаємо ліпити пиріжки. Часу на підняття не потрібно.
Обжарюємо на добре розігрітій сковороді в олії на середньому вогні.
Смачного!