Без шкоди для фігури! Низькокалорійне сирне печиво з яблуками
Мало того, що випічка не відбивається на фігурі, печиво ще і дуже ароматне.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua
Для приготування печива вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яблука – 1-2 шт;
- борошно – 250 г;
- сіль – щіпка;
- цукор – 10 ч.л;
- кориця пудра за смаком;
- кефір або йогурт – 100 г;
- сир – 250 г.
Процес приготування
Кефір або йогурт з’єднуємо з сиром, сіллю і цукром і перебиваємо масу блендером.
Борошно просіваємо і додаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто.
Яблука за бажанням очищаємо від шкірки і ріжемо часточками.
Розкачуємо тісто в тонкий пласт, ріжемо його на квадратики.
У кожен укладаємо часточку яблука, посипаємо цукром і корицею до смаку.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
Нагріваємо духовки 180 градусів і випікаємо близько 15 – 20 хвилин до легкого золотого кольору.
Остуджуємо і присипаємо цукровою пудрою.
Порада: яблука чудово замінюються іншими фруктами і ягодами або можна покласти мармелад, шоколад, мак, сухофрукти. Таке тісто також може полежати в холодильнику добу і печиво виходить ще більш повітряним і ніжним