Булавка як оберіг. Навіщо її прикріпляють до одягу, та як саме вона захищає

Кожна людина постійно зустрічається з багатьма людьми на своєму шляху. У кожного з них є своє енергетичне поле, яке може позитивно чи негативно впливати на інших людей. Тому кожна людина має свій оберіг, який постійно носить з собою. Існують також деякі речі в будинку, які слугують оберегом від негативної енергетики. найпоширенішою річчю, котра оберігає людей від поганого ока є булавка. Ця річ має дуже сильні властивості, які оберігають людину від нарікань, прокльонів та псування. Але дія її працює лише тоді, коли її правильно використовувати. Для цього необхідно приколоти його на одежу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Підготовка булавки.

Це необхідно зробити у будь-який вівторок тижня на Місяць, що росте. Тільки тоді вона наділяється захисними властивостями. Цю процедуру необхідно проводити ввечері, коли на небі видно Місяць. Вам знадобиться звичайна свічка та булавка. Нагрійте над свічкою гострий кінець шпильки та після цього заколіть на одяг.

На яке місце необхідно причіпляти булавку.

Необхідно причепити булавку з внутрішньої сторони одежі. Краще за все це робити на верхньому одязі, або з внутрішньої сторони кишені, тоді вона не буде заважати вам. Суть оберегу полягає в тому, щоб його ніхто не бачив. Якщо чужі люди побачать оберіг, вони можуть його прибрати та вразити зменшити захисні властивості. Зауважте, що прокол необхідно робити голівкою вниз. Спостерігайте за її станом, якщо вона поржавіла – необхідно замінити її, але перед заміною процедуру треба зробити повторно. Головна функція шпильки полягає в тому, щоб поглинати негативну енергетику та ганяти її по колу. Вона циркулює її до тих пір, поки сила негативу не виснажиться.

Очищення шпильки від негативної енергетики.

Через те, що по шпильці постійно пересувається негативна енергетика вона потребує очищення. Цю процедуру проводять на повний місяць. Необхідно трохи часу потримати її під водою, а після покласти на ніч у сіль. Насипте трохи солі в невеликий посуд, покладіть туди шпильку та присипте її сіллю. Вранці причепіть шпильку на місце, а сіль змийте під проточною водою.