Бісквітний медовий рулет з вареним згущеним молоком

Смачний десертний бісквітний рулет з начинкою з вареного згущеного молока. Пригостіть такою випічкою близьких і гостей.

Рулет легко згортається як в теплом, так і в холодному вигляді. Не ламається, виходить не сухий і дуже смачний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Складові

Для коржа

  • 5 яєць
  • 1 ст.ложка меду
  • 1 ст борошна
  • 1 ч. л. розпушувача тіста
  • 1 ст цукру
  • 1 пачка ваніліну

Для крему

  • 180 гр масла
  • 1 банка вареного згущеного молока.

Рецепт приготування медового рулету

Для приготування медового рулету спершу необхідно включити духовку і нагріти її до 180 градусів.

Потім змастити деко вершковим маслом і застелити його пергаментним папером.

Яйця збити з цукром або цукровою пудрою до утворення пишної піни.

В отриману яєчну масу додати мед, потім борошно, розпушувач і все перемішати до однорідної консистенції.

Тісто рівномірно розподілити на деко.

Постаратися щоб товщина вийшла всюди однаковою, так корж буде легше згорнути в щільний рулет зі згущеним молоком

Поставити деко в духовку. Випікати тісто 10-15 хвилин до готовності.

Поки корж для бісквітного медового рулету випікається, необхідно збити масло з вареним згущеним молоком.

Готовий корж вийняти з духовки.

Акуратно зняти папір з коржа для рулету з медом, робити це краще швидко, щоб рулет не встиг охолонути і його було легше згорнути.

Одержаний корж змастити кремом з вареного згущеного молока і масла.

Верх рулету також змастити кремом і посипати тертим бісквітом.

Прибрати рулет в холодильник на 2 години щоб він застиг.

Бісквітний рулет з медом і вареним згущеним молоком готовий.

Приємного вам чаювання!