Бісквіт який НЕ падає! Ви нарешті знайшли той рецепт бісквіта, який завжди вдається!

Багато хто з нас обожнює бесквіт, але не завжди вдаться приготувати бесквіт такий як хотілося б, отже пропонуєм вам рецепт бесквіту який не падає.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Приготування:

У чашу міксера вбиваємо 5 яєць, на кінчику чайної ложки додаємо солі, 150 грам цукру, включаємо міксер на найбільшу швидкість і збиваємо до пишної світлої маси ( 5-7 хвилин)

У 130 грам борошна додаємо 30 грам крохмалю, добре перемішуємо.

У яйця з цукром просіваємо борошно з крохмалем і перемішуємо вінчиком зверху вниз.

Отримане тісто перелити у форму застеленій пергаментним папером.

Інгрідієнти:

Яйця-5 шт; Сіль-Щіпка; Цукор-150 гр; Борошно-130 гр; Крохмаль-30 гр;

Відправляємо в розігріту духовку до 160 градусів і випікаємо 30-35 хвилин, перші 20-25 хвилин духовку не відкриваємо, для того щоб бісквіт не впав.

Потихеньку остуджуємо духовку і дістаємо бісквіт. Отриманий бісквіт дістаємо з форми, готовність обов’язково перевіряємо зубочисткою і даємо йому повністю охолонути.

Такий бісквіт добре підходить для тортів.