ВИ БІЛЬШЕ НІКОЛИ НЕ БУДЕТЕ СМАЖИТИ АБО ВАРИТИ КАРТОПЛЮ. ПРИГОТУВАВШИ ЦЮ СТРАВУ ОДИН РАЗ ВИ ПОЛЮБИТЕ ЇЇ З ПЕРШОГО Ж ШМАТОЧКА.
Ви більше ніколи не будете смажити або варити картоплю. Приготувавши цю страву один раз ви полюбите її з першого ж шматочка. На все про все 20 хвилин, і ситна страва на вашому столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
необхідні продукти
- 450 грам картоплі
- 2 курячих яйця
- 80 грам пшеничного борошна
- 100 грам сиру
- зелень
- сіль, перець за смаком
починаємо приготування
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці. Кладемо в миску, додаємо сіль, перець і вводимо курячі яйця.
Сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до картоплі. Подрібнюємо підготовлену зелень сир, додаємо приправи за смаком. Туди ж кладемо пшеничне борошно і все добре перемішуємо.
У сковорідку наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо нашу суміш. Добре разрівнюємло.
Накриваємо картопельку кришкою і смажимо на середньому вогні 10 хвилин. Потім кришку знімаємо і накриваємо страву тарілкою, акуратно перевертаємо і перекладаємо знову на сковороду.
Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин.
Готову страву подаємо до столу.