Всього з 2 плавлених сирків. Ви приготуєте велику миску печива

Печиво можна використовувати як основу для закусок – викладіть паштет, сирну масу або сирок з часником і вийде дуже красиво і смачно.

Про це пише Мій Світ, за матерілами Мандаринка

Інгредієнти:

сирок плавлений – 200 г;

борошно – 1 стакан;

яйце – 1 шт;

масло вершкове – 80 г;

молоко – 2 ст.л;

цукор – 1 ч.л;

сіль – половина ч.л;

розпушувач – 1 ч.л;

кунжут.

Процес приготування

Плавлений сирок краще трохи заморозити, щоб було легше натирати на великій тертці.

Натерли і змішуємо зі збитим віночком яйцем.

Вершкове масло розтоплюємо, охолоджуємо до кімнатної температури і з’єднуємо з сирком, додаємо цукор і сіль, перемішуємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу і вимішуємо тісто.

Тісто має бути м’яким, якщо липне до рук – додаємо трохи борошна і ще раз вимішуємо.

Робочу поверхню присипаємо борошном, розкачуємо тісто в пласт, його ріжемо на 2 частини.

Кожну частину звертаємо в рулет і ріжемо на порційні шматочки.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво, змащуємо молоком і присипаємо кунжутом.

Нагрівання духовки – 180 градусів, час випікання – 15 хвилин.

Порада: солі в тісто ви можете додати трохи більше, тоді у вас вийдуть смачні солоні печеньки для закуски або до пива. Крім кунжуту, готове печиво можна також присипати сіллю і перцем.