Всім раджу приготувати таку шикарну печінку – ніхто не пошкодує!

Пропоную такий рецепт: печінка яловича швидко і смачно! Хочете? Тоді читайте далі. Печінка виходить дуже м’яка, ніжна і ароматна. Готую таку печіночку завжди, вона ніколи не гірчить, просто чудо! Запишіть рецепт, він обов’язково стане вам у пригоді!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Poradnik

Складові:

  • 500 – 600 грам яловичої печінки
  • яйце
  • пару зубків часнику
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цибуля – 1 велика
  • сода – 0,5 ч. л.
  • борошно для панірування

Приготування:

Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Наріжте шматочками.

Окремо приготуйте своєрідний маринад: для цього збийте яйця, додайте сіль, цукор, подрібнений часник і соду.

Покладіть шматочки печінки в маринад, і залиште на пару годин. Якщо плануєте смажити з ранку, можна залишити на ніч.

Перш ніж смажити печінку, обсмажте на олії цибулю, потім кожен шматочок печінки обваляйте в борошні, і смажте в тій олії, де смажили цибулю.

Смажте печінку з двох сторін, з кожної по 3 хвилини.

Потім зверху викладіть цибулю, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.

Всім раджу приготувати таку шикарну печінку – ніхто не пошкодує!

Смачного!

Не вдається скопіювати.