Всі просять рецепт цього торта! Мені й самій він дуже подобається

Для будь-якого святкового столу такий тортик стане чудовою прикрасою. Ваші гості з розуму зійдуть від цієї смакоти! Апетитний, красивий і шалено смачний м’ясний торт, який вартий вашого часу!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Щоб приготувати млинцеву основу для торта беремо:

  • 450 мл молока;
  • 400 г фаршу будь-якого або суміші;
  • 1 цибулина;
  • 40 г сиру;
  • 4 ст. л. борошна;
  • 2 курячих яйця;
  • пів ч. л. мускатного горіха;
  • пів ч. л. чорного перчика;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. пекарського порошку.

Щоб приготувати начинку для торта беремо:

  • 300 г маринованих грибів;
  • 2 сирка плавлених;
  • багато зелені на ваш смак;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 ст. л. майонезу.

Приступаємо до приготування торта з фаршу з грибною начинкою

Фарш викладаємо в глибокий посуд і додаємо в нього всі інгредієнти (крім 40 г сиру), зазначені вище. Борошно з пекарським порошком всипаємо останніми. Приступаємо до замісу тіста. Воно повинно вийти за консистенцією, як для звичайних млинців.

Беремо сковорідку для млинців і змащуємо олією. Наливаємо тісто, закриваємо кришкою і печемо млинці по кілька хвилин з обох сторін.

Щоб приготувати начинку, дрібненько січемо зелень, дрібно натираємо сир за допомогою терки і ріжемо грибочки на маленькі шматочки. Всі з’єднуємо, видавлюємо часник, використовуючи прес, і додаємо майонез. Добре розмішуємо всі інгредієнти.

Кожен млинець промазуємо начинкою і складаємо один на одного, придавлюючи.

Натираємо сир, що залишився і посипаємо ним тортик. Також можете посипати подрібненою зеленню.

Прибираємо на пів годинки для просочення в холодильник.

Не вдається скопіювати.