В мене велика сім’я, тому кекс, за цим рецептом, я готую практично через день. Він дуже смачний, а те, що готується дуже легко – моє спасіння!
В мене велика сім’я, тому кекс, за цим рецептом, я готую практично через день. Він дуже смачний, а те, що готується дуже легко – моє спасіння!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Вам знадобиться:
- 1 стакан манки
- 1 стакан борошна
- 1 стакан цукру
- 1 склянка окропу
- 100 мілілітрів олії
- 2 столові ложки лимонного соку
- 10 грам розпушувача
- 8 грам ванільного цукру
- пів склянки цукатів або сухофруктів
- дрібка солі
Готуємо так:
У чашку насипаємо цукор, додаємо манку і дрібку солі. Заливаємо все окропом і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо до повного охолодження.
У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо.
В іншу миску кладемо сухофрукти і додаємо борошно (1 ч.л.), перемішуємо.
Розігріваємо духовку до 180 градусів, форму для кексів змащуємо олією.
У суміш з манкою додаємо олію, лимонний сік, ванільний цукор і міксером перемішуємо. В отриману суміш додаємо підготовлене борошно і ще раз перемішуємо.
У тісто додаємо сухофрукти і перемішуємо.
Готове тісто перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 45-50 хвилин, а потім повністю охолоджуємо і подаємо до столу.
Пробуйте, це дуже смачно!