Гарний рецепт Великодньої Паски з м’якого домашнього сиру
Наближається свято Великодня. Кожна господиня починає шукати найсмачніші рецепти приготування паски з м’якого домашнього сиру. Одним із варіантів дуже смачної та ніжної паски – є царська з цукатами. Скоріше занотовуйте рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
- Жовтки курячі – 4 шт.;
- Сир – 500 гр.;
- Сметана – 200 гр.;
- Масло вершкове – 100 гр.;
- Цукор – 100 гр.;
- Ванілін – 10 гр.;
- Родзинки – 80 гр.;
- Мигдальні пелюстки, фундук, кеш’ю – 50 гр.
Приготування:
Перетріть сир через сито, бажано 2 рази.
Родзинки залийте окропом на 15 хвилин. Злийте рідину та трохи просушіть.
У перетертий сир необхідно додати сметану, цукор, жовтки, ванілін та ретельно перемішати.
Після додайте масло кімнатної температури та збийте до пишноти.
Покладіть сир до чавунної каструлі та ввімкніть тихий вогонь. Не забуваючи перемішувати почекайте поки з’являться бульбашки.
Маса на початку густа, але при нагріванні вона стає рідкою. Не можна кип’ятити сир, потрібно лише довести її до кипіння.
Як тільки ви досягли цього стану, зніміть каструлю з вогню та поставте у місткість з холодною водою. Не забувайте перемішувати.
Поставте каструлю у холодильник на 2 години. Почекайте поки суміш загусне.
Після додайте родзинки та горіхи.
Застеліть форму для паски змоченою у воді марлею. Перекладіть в неї сир.
Краї загорніть та зверху поставте гніт. Поставте паску в мисці, для стікання зайвої рідини в холодильну камеру на 2 доби.
Після обережно дістаньте паску та прикрасите.
Смачного!