Горіховий торт за 10 хвилин, разом з випіканням коржів. Це дуже смачно і швидко

Дуже швидкий десерт, який ви приготуєте максимум за 10 хвилин разом з випіканням коржів. Зате тортик вийде дуже смачним, ніжним та низько калорійним, оскільки в ньому відсутнє борошно. Побалуйте себе та своїх рідних чудовим десертом!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Згущене молоко 250 гр.;

Курячі яйця 3 шт.;

Цукор пісок 80 гр.;

Волоські горіхи 200 гр.;

Сметана жирна 3 ст. л.;

Пекарський порошок 1 ч. л.;

Вершкове масло.

Спосіб приготування:

Обсмажте горіхи на пательні без олії, охолодіть та подрібніть за допомогою блендера.

У миску розбийте яйця, засипте цукром та збийте до однорідної консистенції.

Всипте подрібнені горіхи, пекарський порошок та ще раз збийте. Тісто має вийти рідким.

Термостійку форму змастіть вершковим маслом. Перелийте в неї горіхове тісто та випікайте в мікрохвильовій печі при найбільшій потужності на протязі п’яти хвилин.

Згущене молоко об’єднайте зі сметаною та добре збийте міксером, щоб збільшилось мінімум у два рази.

Спечений бісквіт розріжте на 3 або 4 тонких коржі та промажте кожен кремом.

Зберіть в один цілий торт, верхівку та боки теж змастіть кремом. Посипте горішками для прикраси.

Смачного!