“Горішки” за рецептом кухарки з села, яка колись пекла їх на весілля. Як довго я шукала цей рецепт!

Тепер печу їх дуже часто, мої діти і чоловік їх обожнюють. Я і сама ніби повертаюся в дитинство.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами kenguru.plus

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г
  • цукор – 1 склянка
  • вершкове масло – 200 г
  • яйця – 4 шт.
  • ванільний цукор – 10 г
  • сода – 0.5 ч. л.
  • сіль щіпка.

Приготування:

Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і ванільним цукром.

Додати яйця, сіль і соду, перемішуємо.

Всипаємо борошно (кількість борошна контролюємо самі), додаємо яйця.

Має вийти тісто, як на густі оладки.

Ставимо тісто в холодильник на 30 хвилин.

Заповнюємо форму ложечкою і випікаємо до золотистого кольору, охолоджуємо і начиняє вареним згущеним молоком.

Смачного!