Два рецепти смачного тіста на чебуреки. Виходять хрусткі та ніжні.
Пропонуємо варіанти приготування дуже смачного та хрусткого тіста для чебуреків. Чебуреки – це дуже поширена страва, яку обожнюють всі. Тому, скоріше занотовуйте рецепти та спробуйте приготувати дуже смачні чебуреки вдома. Ваші родичі та друзі залишаться задоволеними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Тісто на окропі.
Інгредієнти:
- Вода – 300 мл.;
- Борошно пшеничне – 600 гр.;
- Яйце – 1 шт.;
- Олія рафінована – 1,5 столової ложки;
- Горілка – 1 столова ложка;
- Сіль – 0,5 чайної ложки.
Спосіб приготування:
- Візьміть глибоку каструлю, насипте сіль, олію та воду. Почекайте поки вода закипить та вимкніть плиту.
- У воду обережно додайте 400 гр. борошна, ретельно перемішуючи. Почекайте поки тісто охолоне.
- Після необхідно в тісто додати горілку та яйце. Вимісіть тісто поступово додаючи борошно, яке залишилося.
- Обмотайте тісто харчовою плівкою та залишіть в холодильній камері на пів години.
Приготувавши тісто за цим рецептом, ви не пошкодуєте. Воно дуже еластичне та хрустке.
Смачного!
Тісто на воді.
Вам знадобиться:
- Вода – 250 мл.;
- Борошно пшеничне – 300 гр.;
- Олія рафінована – 1 столова ложка;
- Сіль – 1 чайна ложка.
Спосіб приготування:
- Візьміть глибоку миску, налийте воду, додайте просіяне борошно з сіллю та олією.
- Гарно вимісіть тісто руками на робочій поверхні, присипавши трохи борошном. Після воно перетвориться у міцну та еластичну суміш.
- Коли тісто перестане липнути до рук, покладіть його у харчову плівку та в холодильну камеру на 30 хвилин.
Тісто за цим рецептом виходить дуже хрустке та смачне.
Бажаємо успіхів в приготуванні!